За нас

 


Да се видим с приятели, да хапнем, да побъбрим и да се посмеем, не ни е нужен повод, нужно ни е само приятно, уютно и отпускащо място.
Ресторант „ПИЦЕРИТО” е всичко, от което имате нужда, когато планирате семейно тържество, искате да се видите с приятели или просто възнамерявате да поглезите извън къщи любимите си хора.
„ПИЦЕРИТО” ви предлага артистичен и уютен интериор, приятно съчетание между традиция и мода, запомняща се обстановка и дребни детайли, подбрани с много желание и любов, за да направят така, че вие да се почуствате прекрасно, да се нахраните здравословно , качествено и вкусно, без това да затрудни семейния ви бюджет!!!
„ПИЦЕРИТО” е ресторантът, в която през стъклена стена можете да наблюдавате приготвянето на Вашата пица, докато на сладки приказки опитвате нашите специални аперитиви. Заведението разполага с модерна кухня, оборудвана със съвременни уреди от най-ново поколение. Това ни позволява да приготвяме за вас прясна храна всеки ден, без компромис с качеството, като в същото време ви предложим цени, които да се харесат на всеки джоб.
Освен това, ресторант „ПИЦЕРИТО” е барбекю-ресторант, който разполага с специално затворено барбекю тип Josper, в което вкусът на приготвените ястия е такъв, че никога повече няма да помислите да опитате обикновена скара.
И за да бъде удоволствието пълно, ресторант „ПИЦЕРИТО” Ви предлага да завършите своя обяд или вечеря в специалния ни сладък кът с торти. А защо не и просто да наминете за сутрешното си или следобедно кафе?

ОЧАКВАМЕ ВИ!

жк. Дианабад, ул. Васил Калчев 10
Контакт за връзка с нас и за резервации:
0878 657 667 ; pizzerito.bg@gmail.com

 

Онлайн магазин
Pizzerito - Пицерито © 2019